Marie Stærke

 
 

”Kompetente hænder og tekniske færdigheder er altafgørende for at skabe succes i den grønne omstilling og klimaindsats. Vi har et stærkt uddannelsessamarbejde mellem flere skoler og videregående uddannelser, beliggende i Køge, Næstved og Vordingborg, og vil gøre vores for at trække en af de nye klimaerhvervsskoler til Region Sjælland. Det vil blive en gevinst for både skolerne, erhvervslivet og miljøet”.

Køge Kommune

Køge Kommune er en kommune i udvikling, hvor rigtig mange borgere og virksomheder i disse år slår sig ned. Det skyldes blandt andet Køges unikke beliggenhed tæt på motorvej, Køge Nord Station, havn og den kommende Femern forbindelse til Tyskland. Samtidig er København kun 20 minutter væk i tog og dét kombineret med Køges skønne natur og kyst, gør kommunen til et attraktivt sted at bo og leve.

Der er mange udviklingsprojekter i gang i Køge. Blandt andet et nyt Universitetshospital, som vil skabe omkring 4.000 – 5.000 lokale arbejdspladser. Samtidig udvikles der en helt ny bæredygtig bydel i Køge Nord, hvor rigtig mange nye borgere vil flytte ind.

Køge Kommune er en ambitiøs Klimakommune og var en af de første kommuner, der færdiggjorde en DK2020 plan med 40 konkrete tiltag til CO2-reduktion. Handleplanen skal sikre, at fremtidens løsninger er innovative og bæredygtige – og udvikles i tæt samarbejde med borgere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Læs mere her