INVITATION TIL UNGE, DER INTERESSERER SIG FOR ERHVERVSSKOLER OG BÆREDYGTIGHED

8. maj 2024

Er du klar til at være med til noget virkelig spændende?

Du er nemlig inviteret til en workshop i Ressource City Næstved den 17. maj 2024. Vi har brug for din hjælp til at planlægge noget rigtig vigtigt – nemlig hvordan vi kan arbejde endnu mere med klima på skoler og uddannelser i Region Sjælland.

Dato:                 Fredag den 17. maj 2024 

Tid:                    Kl. 10.00-14.00 

Sted:                  Ressource City Næstved, Maglemølle 31, 4700 Næstved

Regeringen har lovet at investere en masse penge i klimaerhvervsskolerne, men indtil videre er pengene stadig ikke kommet i brug, og det er ikke helt klart, hvordan de unge på Sjælland kan få glæde af dem. Derfor vil vi gerne samle unge fra Næstved, Køge, Holbæk og Vordingborg sammen med repræsentanter fra elevorganisationerne og unge fra erhvervsskolerne, til dette event.

Vi vil sammen planlægge to events til Folkemøde Møn i august. Et event for jer unge og et med politikere. Begge events skal være med til at overbevise regeringen om nødvendigheden af en af de planlagte klimaerhvervsskoler bliver placeret i Region Sjælland. I behøver ikke at kunne deltage til august, men I må meget gerne. 

Foreløbigt program for den 17. maj:

10: Velkomst og introduktion til dagen 

10.15: Inspirationsoplæg fra Ungeklimarådet

10.45: Workshop – hvordan kan skolerne i højere grad arbejde med klimadagsordenen?

11:30: Frokost 

12.15: Workshop – hvordan skal pengene til en klimaerhvervsskole bruges? Og hvordan får vi overbevist politikerne om, at pengene skal gives til netop skolerne i Region Sjælland? 

13.15: Opsamling og næste skridt 

Vi sørger for noget lækker frokost, og du kan også få pengene tilbage for din togbillet, hvis du tager fat I os. 

Arrangementet er i skoletiden, så kontakt os, hvis du har brug for en godskrivning af fravær. Så vil vi i hvert fald forsøge.

Vi glæder os helt vildt til at have jer med til en dag, der både bliver spændende og betydningsfuld. Lad os sammen gøre en forskel for vores region og vores fremtid!

Tilmelding senest søndag den 12. maj på: sarjon@naestved.dk

Hilsen,

Klimaerhvervsskolepartnerskabet i Region Sjælland https://klimaerhvervsskole.dk/

Kontaktperson:

Sarah Jones
Næstved Kommune

Mobil +45 2183 2159